Beste menners en mensters,

Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze indoor mini-marathon bij manege de Kroo in Nw. & St. Joosland.
In principe willen wij dit indoor-seizoen weer 2 wedstrijden organiseren, t.w. 21 november 2020 en misschien 8 en 9 januari 2021. Of wij de wedstrijd in januari door laten gaan hangt af van hoe de wedstrijd in november verloopt.

Er zullen in de novemberwedstrijd GEEN FINALES gereden worden. De wedstrijd gaat over 2 manches en die gaan de uitslag bepalen. Ook wordt er dit jaar per rubriek gereden. Dus niet de rubrieken verspreid over de hele dag. Tussendoor de rubrieken zullen wij voldoende tijd inplannen om te verkennen.
Deze wedstrijd is tevens één van de selectiewedstrijden van mendistrict West voor de Strijd der Districten.

Er kan op dit moment alleen ingeschreven worden voor 21 november. En alleen dmv. het invullen van bijgevoegd inschrijfformulier.
Uiterste inschrijfdatum is 7 november of zodra het maximale aantal inschrijvingen behaald is. Er kunnen maximaal 90 deelnemers inschrijven. Daarna vol=vol maar kun je nog wel op de wachtlijst komen.
Na de wedstrijd in november gaan wij bepalen of er in januari nog een wedstrijd komt.

Inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per wedstrijd en voor de jeugd € 17,50 en moet van te voren op onze rekening, NL60 RABO 0385 3905 48, overgemaakt worden. Pas na ontvangst van het inschrijfgeld is je deelname definitief.
Bij afmelden na 7 november ben je ten allen tijde het inschrijfgeld verschuldigd. Indien de wedstrijd niet door kan gaan zal het inschrijfgeld terug gestort worden.
Er zal geen secretariaat zijn dus daarom kan er ook niet contant afgerekend worden.

*Menners die met een tweede aanspanning inschrijven zullen in eerste instantie op de wachtlijst worden geplaatst. Later zal dan bekeken worden of deze tweede inschrijving in het schema past.

*De reglementen mini-marathon van de KNHS zijn op deze wedstrijden van toepassing.
 Deze reglementen zijn te vinden op de KNHS-website:
hoofdstuk 9 pagina 112 t/m 128.
*Buitenlandse deelnemers dienen minimaal een licentie van hun eigen federatie te hebben.
*Pony’s en paarden dienen minimaal 5 jaar te zijn.
*Trekpaarden geboren na 2005 met gecoupeerde staart mogen niet deelnemen.
*Alleen deelname met een vierwielige wagen voorzien van een rem.
*Helm en body- of rugprotector op het rijtuig verplicht, ook bij het losrijden.
*Geldige inenting van de paarden/pony’s en WA-verzekering verplicht.
*Kinderen beneden 12 jaar mogen niet op het rijtuig m.u.v de jeugdrubriek.

Opgaves uitsluitend via per e-mail of post. Het bijgevoegde inschrijfformulier graag volledig invullen en opsturen naar chrisenmar@zeelandnet.nl of M. Provoost-de Fouw, J.W. Schuurmanstraat 15, 4357 EE Domburg.

De wedstrijd wordt geheel op eigen risico en onder de op dat moment geldende corona-richtlijnen verreden.
Het bestuur, medewerkers, grondeigenaren en overige betrokkenen kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld en /of gehouden worden voor schade veroorzaakt door, en /of aan deelnemers, bezoekers en hun eigendommen.

Met vriendelijke groet,

namens de Stichting Nationale Menwedstrijd Zeeland,